Gemeente Eemsdelta
< Terug naar lijst

Werk je graag met veel verschillende mensen en geniet je ervan om veel buiten te zijn? Dan hebben we ruimte voor jou!

Praktijkbegeleider

Solliciteren

Werk je graag met veel verschillende mensen en geniet je ervan om veel buiten te zijn? Dan hebben we ruimte voor jou en nodigen we je uit om een kop koffie te komen drinken. We zoeken een praktijkbegeleider voor onze medewerkers in het groen. Benieuwd wat dat precies inhoudt? Lees dan verder.

Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega. We hebben ruimte voor jou!

Als praktijkbegeleider begeleid je onze medewerkers van het Werkbedrijf. Je geeft leiding aan zo’n 20 tot 25 medewerkers die zorgen voor het groenonderhoud in onze gemeente. Zij werken in 5 teams. Bij het Werkbedrijf werken inwoners die recht hebben op een beschutte en veilige werkomgeving. Ze werken hier op basis van de Wet Sociale Werkvoorziening (SWS) of de Participatiewet.  

Praktijkbegeleider 

Voor 32 tot 36 uur per week 

Dit ga jij doen

Als praktijkbegeleider zorg je ervoor dat onze medewerker goede begeleiding krijgen en duidelijke instructies hebben. Zo kunnen ze goed hun werk doen. Je zorgt dat de werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd en dat de medewerkers zich verder kunnen redden. In totaal begeleid je 20 tot 25 medewerkers die via de SW en Participatiewet werkzaam zijn. Deze zijn onderverdeeld in 4 tot 5 groepen. Iedere groep heeft zijn eigen eerste aanspreekpunt (de productieleider) die de groep op locatie aanstuurt. Jij zorgt ervoor dat de onderlinge samenwerking goed blijft, signaleert problemen en zoekt naar oplossingen. Onze medewerkers hebben naast hulp bij de uitvoering van hun werkzaamheden ook je hulp nodig bij persoonlijke zaken. Jij helpt ze op weg.  Als de productieleider afwezig is, vervang jij hem.

De groepen die je begeleidt werken binnen de groenvoorziening. Ze zorgen ervoor dat het groen in de gemeente en op de begraafplaatsen er netjes uitzien. Je helpt de groepen zelf ook af en toe mee. 

Dit krijg je van ons

Als eerste: ruimte. Je krijgt ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En met tientallen prachtige plekken in onze gemeente, is er ook genoeg ruimte om te ontdekken. Vanuit de cao Gemeente kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. 

  • Salaris tussen € 2.288,- en3.481,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week (schaal 5 met toelage tot schaal 6). 
  • 25 vakantiedagen als je fulltime werkt. Je mag extra uren per week werken om meer vakantieverlof te sparen. Ook kun je vakantiedagen bijkopen. 
  • Individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Dit mag je inzetten zoals je zelf wilt. Dit budget is opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen of dat je dit elke maand bij je salaris wil. Je kunt er ook extra verlofuren mee kopen. 
  • Eerst een contract voor de duur van een jaar. Hierna wordt dit omgezet in een vast contact, als we allebei tevreden zijn.  
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (maximaal woon-werkafstand van 60 kilometer). Je hebt hierbij de ruimte om te kiezen hoe je naar je werkt komt. 
  • Deelname aan het ABP-keuzepensioenfonds. 

We doen nog veel meer voor je. Zo vieren we 2 keer per jaar een groot feest. Lees er meer over in onze secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Dit vragen we van je 

  • je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt voldoende kennis van werk- en veiligheidsvoorschriften die gelden op de werkvloer 
  • je bent bekend met de wijze van instrueren en begeleiden van medewerkers uit verschillende doelgroepen 
  • je beschikt over rijbewijs B, het BE rijbewijs is een pre, het VCA certificaat, en daarnaast EHBO (of bereid deze te halen)  
  • je staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
  • je bent flexibel inzetbaar over de verschillende groepen van de afdeling 
  • je doet administratieve handelingen ten behoeve van de productie. 

Hier staan we voor 

We willen met elkaar werken aan een beter en mooier Eemsdelta. Dit doen we door in ons werk altijd onze kernwaarden voorop te stellen. 

Hoe nu verder 

Enthousiast geworden? Vul dan het formulier in door op solliciteren te drukken. Je mag je CV hierin uploaden maar dit hoeft niet, ook vragen wij geen motivatiebrief van je. Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek onder genot van een kop koffie/thee na een korte telefonische kennismaking. Wanneer je op gesprek bent geweest en wij zijn beiden enthousiast zorgen we voor een (halve) meeloop dag. 

Wil je meer weten? 

  • Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Peter van Tholen (Ontwikkelcoach Productie Werkbedrijf), te bereiken via telefoonnummer 06-29521635. 
  • Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Jesse Akse, Recruiter, te bereiken via telefoonnummer 06-15359867. 
  • De officiële functiebenaming die in je contract komt is Meewerkend voorman M/V.
  • Het verkrijgen van de VOG is onderdeel van de procedure en benoeming. 
  • De vacature staat doorlopend uit, wanneer wij onze geschikte nieuwe medewerker hebben gevonden zullen wij de vacature sluiten.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-134

Regio:

Groningen

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

01-12-2024

Aantal uren:

voor gemiddeld 32 tot 36 uur per week

Contactpersonen:

Jesse Akse
mobiel: +31 615359867
Terug naar boven